Jak dziś oglądać wydarzenie Apple: Dowiedz się o nowym iPhonie i Apple Arcade

(Źródło zdjęcia: Apple)

Potrzebujesz nowego iPhone’a lub chcesz dowiedzieć się wszystkiego o Apple Arcade? W takim przypadku będziesz chciał wiedzieć, jak oglądać transmisję z wydarzenia Apple Event, ponieważ wtedy Apple ujawni wszystko, co zaplanowało na następny rok. Od czasu rozpoczęcia wydarzenia Apple Event do transmisji na żywo Apple i więcej, mamy tutaj wszystko, co musisz wiedzieć o tym, jak oglądać wydarzenie Apple.

Jak obejrzeć wydarzenie Apple: czas rozpoczęcia i harmonogram

(Źródło zdjęcia: Apple)

Jeśli chcesz obejrzeć transmisję na żywo z wydarzenia Apple Event, oto czas rozpoczęcia dla kilku regionów na całym świecie:

  • San Fransisco (PT): 10 rano
  • Nowy Jork (ET): 1 po południu
  • Londyn (BST): 18.00
  • Berlin (CEST): 19.00
  • Moskwa (MSK): 20.00
  • New Delhi (IST): 22:30
  • Pekin (CST): 1 rano (11 września)
  • Tokio (JST): 2:00 (11 września)
  • Melbourne (AEST): 3:00 (11 września)

Jeśli chodzi o harmonogram wydarzeń Apple, nie wydano żadnego planu podróży, ale większość iPhone’ów ujawnia wydarzenia trwające od półtorej do dwóch godzin. Nie spodziewaj się, że potrwa to dłużej, chyba że Apple ma ogromne niespodzianki.

Jak obejrzeć wydarzenie Apple: Stream

Masz kilka opcji, w których można obejrzeć dzisiejsze wydarzenie Apple. Jak zawsze możesz udać się na Apple.com/Apple-Events/, aby obejrzeć transmisję bezpośrednio na stronie Apple.

Istnieje również oficjalny strumień Apple YouTube, który zawiera funkcję powiadamiania, dzięki czemu wiesz, kiedy pojawi się na żywo. Umieściliśmy go również powyżej, więc nie musisz nawet opuszczać tej strony!

Wreszcie, jeśli masz urządzenie Apple TV, możesz pobrać aplikację Apple Events, aby obejrzeć ją na żywo.

Co zostanie ujawnione podczas imprezy Apple?

(Źródło zdjęcia: Apple)

Nie wiemy dokładnie, co zostanie ujawnione podczas imprezy Apple, ale ostatnio pojawiło się wiele plotek na temat iPhone’a 11, więc bylibyśmy zaskoczeni, gdyby się nie pojawił.

Ponieważ jesteśmy GameMe, głupotą byłoby nie mówić o nadchodzącym Apple Arcade, ich nadchodzącej usłudze subskrypcji, która oferuje ponad 100 gier, w które można grać z iPhone’a na iPada, aż do Maca i Apple TV.

Wczoraj widzieliśmy pełną listę gier Apple Arcade, ale co można pokazać na imprezie Apple? Cóż, pojawiły się plotki, że No Man’s Sky może również zawierać, która byłaby zdecydowanie najbardziej technologicznie imponującą grą dostępną w serwisie.

Nie ma jeszcze potwierdzonej daty premiery Apple Arcade, więc spodziewaj się, że zostanie to ogłoszone, ponieważ wszystko, co do tej pory wiemy, to „jesień” i prawdopodobnie usłyszymy o cenie. Podobno koszt usługi wynosi 4,99 USD miesięcznie, ale nie zostało to jeszcze potwierdzone.

Cyberpunk 2077 na Apple Arcade, każdy?

Chcesz zagrać na iPhonie, zanim pojawi się Apple Arcade? Sprawdź nasze najlepsze gry na iPhone’a tutaj.