(Zdjęcie: Capcom)

Jeśli chcesz dostroić się do prezentacji Capcom Tokyo Game Show 2020, to trafiłeś we właściwe miejsce. 

Specjalny program firmy Capcom odbywa się dzisiaj o godz 14:00 BST / 15:00 CEST / 6:00 PT / 8:00 ET, a wszystko to można oglądać na żywo z oficjalnego kanału Tokyo Game Show w YouTube w umieszczonym poniżej miejscu. 

Dzisiejsza transmisja ma dać nam zapowiedzi dotyczące niektórych nadchodzących gier Capcom, w tym Resident Evil Village (aka Resident Evil 8) i nie tylko. Prezentacja będzie trwać około godziny, a także obejrzysz niedawno ujawnione gry Monster Hunter, które pojawią się na Switch, w tym Monster Hunter Rise i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. 

Jednak dobroć Capcom nie kończy się na dzisiejszym strumieniu. Możesz spodziewać się więcej informacji od dewelopera i wydawcy przez cały weekend, a seria strumieni ma dać Ci więcej szans na obejrzenie niektórych z nadchodzących gier. Firma Capcom opublikowała harmonogram wszystkiego, co zostanie pokazane na Tokyo Games Show 2020, wraz z podsumowaniem tego, jakie gry można zobaczyć i kiedy. Możesz sprawdzić pełny harmonogram poniżej: 

Data Czas Zadowolony
Sobota, 26 września 13:00 BST / 14:00 CEST / 5:00 PT Otwarcie
Sobota, 26 września 13:10 BST / 14:10 CEST / 5:10 PT Prezentacja Street Fighter V: Champion Edition
Sobota, 26 września 13:50 BST / 14:50 CEST / 5:50 PT Monster Hunter Rise i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Presentation
Niedziela, 27 września 13:05 BST / 14:05 CEST / 5:05 PT Prezentacja Devil May Cry 5 Special Edition
Niedziela, 27 września 13:40 BST / 14:40 CEST / 5:40 PT Prezentacja Resident Evil Village

Edycja specjalna Devil May Cry 5, która jest pokazywana podczas transmisji w ten weekend, została po raz pierwszy ujawniona podczas niedawnej prezentacji PS5, ujawniając, że edycja następnej generacji będzie wykorzystywać sprzęt PS5 ze śledzeniem promieni, obsługą DualSense i dźwiękiem 3D. Więcej informacji o grach, które firma Capcom pokaże w ten weekend, znajdziesz na jej oficjalnej stronie internetowej tutaj. 

Śledź wszystko na horyzoncie dzięki naszej podsumowaniu nadchodzące gry 2020.

Czytaj więcej  PSVR na PS5 będzie wymagał specjalnego adaptera do aparatu i możesz poprosić o jeden za darmo