(Źródło zdjęcia: Legendary Pictures)

Na wyspie Fortnite Party Royale odbędzie się wieczór filmowy Christophera Nolana w najbliższy piątek, 26 czerwca. 

Przygotuj się na Movie Nite na Party Royale ?Ten piątek, 26 czerwca, weź popcorn i złap jeden z trzech pełnometrażowych filmów fabularnych Christophera Nolana, w zależności od regionu! Sprawdź godziny seansów i rozgrywki w swoim kraju tutaj: https://t.co/ke3bN7WYuP pic.twitter.com/4Md15S9qI2 24 czerwca 2020

W USA Inception będzie emitowany podczas nocy filmowej Nolan. Początek śledzi życie złodzieja Dom Cobba (Leonardo DiCaprio), który może wchodzić w ludzkie marzenia i kraść ich podświadomość – kosztem. Rozpoczęcie nadejdzie w USA w ten piątek o trzech różnych porach dnia: 8:00 ET / 5:00 PT, 20:00 ET / 17:00 PT i 23:55 ET / 20:55 PT. Czasy są rozłożone w ciągu dnia, aby dać każdemu uczciwą szansę na złapanie oszałamiającego klasyka Nolana. Czas działania Incepcji wynosi niespełna dwie i pół godziny, więc miej to na uwadze, decydując, kiedy włączyć.

Fani Fortnite w Wielkiej Brytanii dostaną The Prestige, thriller osadzony w edwardiańskim Londynie, w którym rywalizujący magicy (Christian Bale i Hugh Jackman) biorą udział w niebezpiecznym sporze. To odpowiedni wybór Nolana dla angielskich widzów. Prestige jest emitowany tylko raz w ten piątek, o 17:00 czasu polskiego. 

Kraje Ameryki Południowej, takie jak Brazylia i Chile, otrzymają Batman Begins, który jest pierwszym filmem z trylogii Batmana Nolana. Możesz udać się na stronę Fortnite Party Royale, gdzie znajdziesz informacje o tym, jakie filmy będą emitowane w twoim regionie. 

Nic dziwnego, że Christopher Nolan postanowił przekazać część swoich kultowych filmów zespołowi Fortnite – jak wcześniej informowaliśmy, zwiastun jego długo oczekiwanego filmu Tenet emitowanego w Fortnite, zanim zadebiutował gdzie indziej. 

Oto wszystkie zaktualizowane informacje, które posiadamy daty premiery filmu tego lata i nie tylko.

Czytaj więcej  Zaloguj się do Sea of ​​Thieves przez pięć minut i zdobądź bezpłatny zestaw statków Spartan inspirowany Halo